Insturen
Laatste nieuws
Statistieken
Aantal kapellen
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Agenda
Geffes Straottoetoere

14 januari 2023

Geffen

Iedere 2e zaterdag van januari

Dweilkappelenfestival met 20 kapellen in de vorm van een muzikale kroegentocht.


Zandhazendweilfestival 2023

21 februari 2023

Zandhazendweilfestival 2023

We zijn weer vol op bezig met de voorbereidingen voor carnaval 2023.
Op dinsdag 21 februari 2023 organiseert de commissie Zandhazendweil weer haar Zandhazendweilfestival.

Na het succes van de voorgaande jaren met meer dan 25 kapellen en bijna 500 muzikanten willen we jullie natuurlijk graag uitnodigen voor deze gezellige middag in Zandhazendurp. Het kapellenfestival wordt gehouden in het gezellige centrum van ons durpke met diverse (vrije) podia in en rond de plaatselijke horecagelegenheden. Naast een muzikaal goed gevulde middag is er op deze middag vertier voor jong en oud! De deelname is gratis en inschrijven kan door beantwoording van deze e-mail, zandhazendweil@gmail.com.

Wij bieden elke muzikant: 2 consumpties en een broodje met een warme snack.
Elke kapel wordt 3 keer in het programma opgenomen om in verschillende cafés een optreden van 20 minuten te verzorgen.

Tevens zijn er enkele vrije podia om extra op te treden voor wie zin heeft. In de programmering kan ook rekening worden gehouden met afwijkende aankomst –of vertrektijden. Het festival begint om 12.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten.
Voor de vroege vogels is er nog de gelegenheid om deel te nemen aan het Frůshoppen, vanaf 10:30 in De Kentering party-events-food, waar tevens ook de aftrap van het festival plaatsvindt (Graag doorgeven of u deelneemt hieraan tijdens het aanmelden !!).

Reistip: Rosmalen heeft een NS station wat zich op 5 minuten lopen van het centrum bevindt. Tevens is er in het centrum ruime parkeergelegenheid (ook voor touringcars) op het Gildeplein nabij De Kentering party-events-food.

Carnavaleske groeten,
Commissie Zandhazendweilfestival


HV Dweildag Hasselt

17 juni 2023

Hasselt (ov.)

Een gezellig dagje uit voor jong en oud met diverse dweilorkesten
en een braderie


Muzikaal Bootwateren

17 juni 2023

Hollum - Ameland

Op zaterdag 17 juni 2023 wordt in Hollum op Ameland het jaarlijkse “Muzikaal Bootwateren” georganiseerd. De naam “bootwateren” vindt zijn oorsprong in de goede afloop van een reddingsactie. Dit werd vroeger gevierd in een plaatselijk café onder het genot van 2 borrels en een sigaar welke als beloning werden verstrekt door de reddingmaatschappij. Tegenwoordig wordt na afloop van een demonstratie van de paardenreddingboot het “bootwateren"nog altijd in stand gehouden.


Notenkrakers zomerfestival

25 juni 2023

centrum van Zevenbergen

Beste muziekvrienden,

Vanwege Corona heeft het even geduurd maar wij hebben weer de eerste stappen gezet in de organisatie van het 19e Notenkrakers Zomerfestival. Met de fantastische zomerse edities van voorgaande jaren nog in gedachten, gaan we er op 25 juni 2023 weer een mooi en gezellig muzikaal feest van maken in het centrum van Zevenbergen. Een centrum dat volledig is vernieuwd, met een nieuwe inrichting, moderne terrassen, de oude haven weer in volle glorie hersteld en een echt evenemententerrein. Wij zijn er trots op dit aan jullie te kunnen laten zien…Ook tijdens de 19e uitvoering van ons inmiddels landelijk bekende Zomerfestival zullen we voortbouwen op de succesformule van de afgelopen jaren. Het Notenkrakers Zomerfestival behoort tot de grootste festivals van Nederland qua aantal bands (en nummer 1 qua gezelligheid 😊). Veel van jullie waarderen ons Zomerfestival vanwege de (Brabantse) gezelligheid, de bezetting met topbands uit heel Nederland en de strakke organisatie. Daar zijn we trots op en dat zetten we door.

Wij gaan ervanuit dat alle deelnemende bands op diverse podia, verdeeld over het nieuwe centrum van Zevenbergen, hun muzikale kunsten gaan vertonen. Voor de leut en/of voor de prijzen. Wij vinden het belangrijk om een deelnemersveld te presenteren waar je als blaasmuziekliefhebber je vingers bij aflikt. We willen de top van Nederlands blaasmuziek in Zevenbergen blijven presenteren.
Persoonlijke uitnodiging

Wij zouden het fantastisch vinden jullie te mogen verwelkomen in Zevenbergen. Met een ongetwijfeld drukke agenda, willen we jullie nu dan ook alvast uitnodigen 25 juni 2023 vast te zetten in jullie programma.

Wij horen graag van jullie en hopen jullie deelname spoedig op onze website te kunnen vermelden.
Inschrijven

Inschrijven kan heel snel en eenvoudig. Ga naar www.notenkrakerszomerfestival.com/aanmelden-nzf-2023 vul al jullie gegevens in en je krijgt snel bericht van jullie inschrijving! (In het kader van duurzaamheid communiceren we alleen via mail)

Contact (aanmelden, vragen)
Secretaris: Jos Kanters
Mail: jos@notenkrakers.net
Tel: 06 - 22507272


Insturen